Deel dit artikel
-

Astorium lanceert mobiele sollicitatiesite

Werving- en detacheringsbureau Astorium lanceert naar eigen zeggen de eerste volledig mobiele sollicitatiesite in Nederland: mobielsolliciteren.nl.

Volgens Bart Jan van Trommel, directeur van Astorium, waren mobiele sollicitatiemogelijkheden tot nu toe beperkt. De meeste sites navigeren lastig, zijn moeilijk leesbaar of hebben een lange laadtijd. Ook de sites van vacaturebanken, recruitmentbureaus en detacheerders zijn veelal niet geschikt voor mobiele browsers en de apps zijn beperkt in mogelijkheden.

Met de site van Astorium is het mogelijk van begin tot eind te solliciteren met een smartphone en het LinkedIn-profiel, aldus Astorium. De site is ontwikkeld door Concepts2Go uit Nieuwegein.

Er is geen speciale app of aparte registratie nodig. De werkzoekende geeft toestemming voor het genereren van een nette pdf van het profiel en ontvangt deze per mail met de bevestiging van de sollicitatie. De login-gegevens van LinkedIn blijven afgeschermd.

Astorium bestaat ongeveer twaalf jaar en beschikt over grote personeelsbestanden binnen de vakgebieden HRM, Legal, Finance en IT. Klanten zijn onder meer KLM, Ymere, Samsung, Eneco, Aegon, Nikon en Yamaha.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond