Deel dit artikel
-

Axivate neemt belang The Feedback Company

Axivate Capital koopt 51 procent van de aandelen in recensiebedrijf The Feedback Company.

Met het nieuwe kapitaal kan directeur Arjan van Es investeren in het verder automatiseren van zijn bedrijfsprocessen en het recensieplatform. Daarnaast zal er een verkoopteam worden geformeerd om grotere klanten te winnen.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2010 sloten tweeduizend grote en kleine webwinkels zich aan op The Feedback Company. Hun klanten vertellen geven na aankoop beoordelingen van het aankoopproces en de after sales. Dat soort stempels geeft een idee van de kwaliteit van het bedrijf, wat op zich al een indirecte vorm van reclame is.

De onderneming uit het zuiden van het land maakt een snelle groei door. Het aantal klanten verdubbelde afgelopen jaar.

Hoeveel geld met de participatie is gemoeid, houden de partijen voor zich. Bedrijven betalen enkele tientjes paar maand om hun klanten om feedback te kunnen vragen.

The Feedback Company is een van de bedrijven wiens recensies in Google zijn opgenomen bij de winkelbeoordelingen van Google Shopping. Andere, veelal internationale, data-leveranciers in dit segment zijn eKomi, KiyOh en Trustpilot.

Het ‘reactieplatform’ bevat zeshonderdduizend geschreven recensies van consumenten.

Axivate heeft al enige tijd een belang in Tevreden.nl, maar wij dat bedrijf ligt de focus meer op de diepere klanttevredenheidsonderzoeken. The Feedback Company is met zijn feedbackmiddel daar een laagdrempelige en goedkopere aanvulling op. De bedrijven blijven apart van elkaar opereren, maar operationele samenwerking is niet uitgesloten.

*) Axivate Capital is investeerder in Emerce

Foto: Kate Hiscock (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond