Deel dit artikel
-

Betaalbedrijf payleven introduceert flexibel tarief

Betaalbedrijf payleven, dat handterminals levert voor pinbetalingen, verlaagt vanaf volgende maand zijn tarieven. Waar gebruikers voorheen 2,75 procent per transactie betaalden, zal dit vanaf 1 februari veranderen in een flexibel tarief. Dat tarief zal zijn gebaseerd op de maandelijkse omzet van de ondernemer.

Het flexibele tarief start op 2,75 procent en kan dalen tot 1,5 procent per transactie. Hoe hoger de maandelijkse omzet, hoe lager het tarief.

Zo betaalt bijvoorbeeld een kapster met een omzet van 2.200 euro per maand 2,5 procent per transactie en een restaurant met een omzet van 9.000 euro 1,75 procent. Het nieuwe tarief geldt voor alle huidige en nieuwe gebruikers.

Deel dit bericht

1 Reactie

F Peters

Dus als ik het goed lees betaal je bij €9000,- omzet €157,50 per maand = 1890,- per jaar! Dat is lekker verdienen. Dat kan veel goedkoper bij een normale Pinautomaat. En voor een kapper met 2200 omzet per maand €55,- per maand is ook minimaal het dubbele wat je standaard betaalt. En dan heb je nog niet eens een snelle verbinding.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond