Deel dit artikel
-

Bevestigd: presentatie Apple op 9 september

Zoals verwacht heeft Apple uitnodigingen verstuurd voor een perspresentatie op 9 september in het Bill Graham auditorium in San Francisco. Daar zullen zo goed als zeker de nieuwe iPhones en de nieuwe Apple TV worden gepresenteerd.

De presentatie lijkt nauwelijks nog verrassingen in te houden, nu steeds meer details naar buiten lekken. Apple lanceert in elk geval de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Qua uiterlijk zijn er geen verschillen, maar ze krijgen allebei een Force Touch-scherm en 12-megapixelcamera, waarmee ook 4K video is op te nemen.

Een kleinere iPhone 6C met 4 inch scherm wordt later in het jaar verwacht en wordt volgens de geruchtensites niet in september gepresenteerd. Alle nieuwe toestellen hebben iOS 9 aan boord, die mogelijk volgende maand klaar zal zijn.

Nieuwe iPads worden niet verwacht, wel een nieuw model van de Apple TV, voorzien van eigen App Store. Het is niet gezegd dat deze producten ook meteen in de Benelux verkrijgbaar zijn. In de VS wordt rekening gehouden met 18 september.

Het is voor het eerste dat Apple het Bill Graham Civic Auditorium gebruikt voor zijn presentatie, daar kunnen 7000 mensen in. De livestream zal dit keer voor het eerst ook via Microsoft Edge te volgen zijn. In het verleden kon dat alleen via Safari.

Deel dit bericht

1 Reactie

van Deurzen

nou en, nou en, nou en?!?!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond