Deel dit artikel
-

De Bijenkorf verlengt contract met Docdata

De Bijenkorf gebruikt tot zeker 2019 de fulfillmentdiensten van Docdata, wat consumenten ook merken als ze de fysieke winkels van het warenhuis bezoeken.

Alle bestellingen bij de digitale Bijenkorf zullen nog zeker vijf jaar worden verzonden vanuit het magazijn van Docdata in Waalwijk. Dat hebben de bedrijven afgesproken. Ook bol.com verlengde net zijn contract met de Brabanders en kreeg de toezegging dat zij zouden investeren in een forse uitbreiding van het aantal vierkante meters magazijnvloer.

“De afgelopen jaren heeft Docdata samen met de Bijenkorf veel nieuwe faciliteiten gerealiseerd, passend bij de premium uitstraling en het serviceniveau van de Bijenkorf.” Een recent voorbeeld daarvan is te vinden in de winkels van de Bijenkorf. Die zijn achter de schermen met Docdata-technologie zo ingericht dat de winkels kleine warehouses zijn waar online orders moeiteloos kunnen worden afgehaald, teruggebracht en uitgeprobeerd.

Docdata zetten voorzichtige stappen om zich van fulfillmentspecialist te transformeren in een – wat wordt genoemd – technologiebedrijf met fulfillmentexpertise.

Foto: John St. John (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond