Deel dit artikel
-

Binnenlands Bestuur naar Adfo Groep

Binnenlands Bestuur, een multimediaal platform voor hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de lokale overheid, met een website, een digitale nieuwsbrieven en een actieve LinkedIn-groep, wordt door Kluwer verkocht aan Sijthoff Media Groep, en gaat deel uitmaken van de Adfo Groep.

Ook Assurantie Magazine en de uitgaven op het gebied van Algemeen en Financieel Management worden verkocht, maar aan B+B Vakmedianet. Vorig jaar heeft Kluwer eveneens een aantal titels verkocht aan de Adfo Groep en B+B Vakmedianet, waaronder het reclamevaktijdschrift Adformatie.

Assurantie Magazine is het platform voor professionals in de financiële dienstverlening. Naast de tijdschriften Assurantie Magazine en AMplus, een tweetal e-mailnieuwsbrieven en het online platform AMweb biedt Assurantie Magazine ook het AMjaarboek, AMjurisprudentie, AMmasterclasses en de Verzekeringsbranchedag. Het portfolio Algemeen en Financieel Management omvat tijdschriften, online platforms, opleidingen en boeken voor CFO’s, controllers, administrateurs en managers. B+B Vakmedianet zal een vestiging openen in Deventer.

Als alle gebruikelijke procedures zijn doorlopen, kunnen de verkopen naar verwachting begin november worden afgerond.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond