Deel dit artikel
-

Blokker integreert hoofdkantoren Bart Smit en Intertoys voor omnichannel

Blokker Holding gaat de hoofdkantoren van speelgoedketens Bart Smit in Volendam en Intertoys in Waddinxveen integreren onderbrengen in één nieuw pand in Amsterdam Zuidoost. Dat om een ‘omnichannel speelgoedorganisatie’ te creëren die klaar is voor de toekomst.

De organisatie zal klantgerichter, innovatiever en flexibeler kunnen opereren en haar prominente marktpositie kunnen versterken, zo laat Blokker weten. Het nieuwe hoofdkantoor wordt gevestigd in Amsterdam Zuidoost, direct naast de kantoren van Blokker Holding en Nextail, de online organisatie van Blokker Holding waar onder meer de webshops van Bart Smit en Intertoys zijn ondergebracht. Blokker centraliseerde al eerder zijn e-commerceactiviteiten in het nieuwe bedrijf Nextail, maar lijkt dat nu ook met zijn winkelformules te willen doen.

De verhuizing naar Amsterdam vindt plaats in het eerste kwartaal van 2016. De formules Bart Smit en Intertoys blijven gewoon bestaan.

De nieuwe hoofdkantoororganisatie van Bart Smit en Intertoys zal per 1 november aanstaande onder leiding staan van één directie.

Voor een klein aantal medewerkers vervalt de functie. Verwachting is echter dat dit grotendeels door natuurlijk verloop en herplaatsing wordt opgevangen.

De nieuwe hoofdkantoororganisatie wordt geleid door de algemeen directeur Bart Smit en Intertoys Steven van Nieuwenhuijzen. Van Nieuwenhuijzen is tevens concerndirecteur Speelgoed bij Blokker Holding.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond