Deel dit artikel
-

Brainport regio wil in 2020 naar 1000 starters en 200 groeiers per jaar

Om het startup-ecosysteem van de regio Zuidoost Brabant te versterken, beginnen publieke en private partijen een Start Up Campus-hub. De samenwerking moet vanaf 2020 mede leiden tot 1000 starters en 200 groeiers die jaarlijks in Brainport tot wasdom komen.

Om de huidige, vaak  informele, samenwerking rond startups tussen de Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogescholen, Summa College, Bright Move BV, BOM Holding BV en Brainport Development verder te versterken, is donderdag een convenant ondertekend.

In de Brainportregio zijn vele publieke en private partijen actief die zich richten op ondersteuning en stimulering van startende en groeiende bedrijvigheid in al hun levensfasen; van ´ondernemend student´ en zogenoemde ´non-existables´ tot aan volwassen ondernemingen die aan de vooravond van een volgende groeisprong staan.

Om deze starters en groeiers in de regio nog beter van dienst te kunnen zijn is een optimaal functionerend ecosysteem nodig.

Vanuit één locatie (Start Up Campus-hub gevestigd op de TU/e campus) willen de partners samenwerken. Start Up Campus-hub staat dam ook open voor anderen. Het convenant loopt tot en met 2017.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond