Deel dit artikel
-

Catawiki begint Europese tv-campagne

Online veilinghuis Catawiki begint een Europese tv-campagne om zijn naamsbekendheid op de internationale markt te vergroten.

Daartoe ontwikkelde het met bureau Brand Articulations uit Amsterdam een campagne onder de naam ‘Find your wow, Sell your wow‘.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Catawiki onderscheidt zich op de internationale markt van internetveilingen met zijn aanbod. Het bedrijf staat zich erop voor dat de veilingitems bijzonder en vaak zelfs uniek zijn. Geen MP3-speler, maar wel een vroege grammofoonspeler van begin twintigste eeuw. Geen DVD-box met Game of Thrones, maar eerste uitgaves van Kuifje.

Een jaar geleden ontving het bedrijf, geboren in Assen, 75 miljoen euro groeigeld om internationaal te groeien. Daarvoor zijn veel nieuwe mensen gezocht om de groei technisch te helpen faciliteren en wordt nu marketing bedreven om dat aan te zwengelen.

Catawiki laat verder vandaag weten dat het naast de acht landen waar het al actief was, is uitgebreid met vijf nieuwe landen. Dat zijn Portugal, Polen, Denemarken, Zweden en Noorwegen. “Voor de zomer willen we de website ook nog lanceren in Rusland. Na de zomer volgen dan alle andere talen in Europa zoals Fins, Grieks, Hongaars en Roemeens”, aldus directeur René Schoenmakers. Zijn veilingsite trekt maandelijks ruim 12 miljoen bezoekers.

Foto: Dean Hochman (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond