Deel dit artikel
-

Clever°Franke opent kantoor in Chicago

Creatief ontwerpbureau Clever°Franke opent kantoor in de VS, in de kantoren van incubator 1871 in Chicago.

De stap komt helemaal als een verrassing aangezien het al veel werk verricht voor internationale bedrijven als HERE, Cisco, Google, Aker en The Internet of Elephants. Die kunnen nu permanent met een lokaal kantoor worden bediend.

Clever°Franke uit Utrecht is gespecialiseerd in de creatie en implementatie van datagedreven producten en diensten. Dat is jargon voor ‘beeldende creaties om verhalen mee te vertellen’.

Het kantoor, dat VPRO, Elsevier en Philips als Nederlandse klanten noemt, sleepte dit jaar nog diverse onderscheidingen binnen, onder meer twee Red Dot Design Awards.

“We dachten er al een tijd aan om een kantoor te openen in Chicago. Het is voor ons de logische stap om het bedrijf verder te laten groeien”, aldus mede-oprichter Thomas Clever in een persbericht. “We willen graag dichterbij onze partners en klanten in de Verenigde Staten kunnen zijn. Dat helpt ons om hun dagelijkse operatie beter te begrijpen en wij kunnen ze derhalve beter voorzien van de juiste strategische inzichten en de juiste tools die het hen mogelijk maakt om innovatie en verandering op gang te brengen. We zien vooral in de Amerikaanse markt dat er een steeds grotere vraag ontstaat naar onze producten en dienstverlening.”

Foto: Brandon Zeman (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond