Deel dit artikel
-

CloudSuite haalt geld op voor internationale uitbreiding

CloudSuite, een e-commerce platform voor groothandels, merkfabrikanten en retailers, heeft een niet nader gespecificeerde investering opgehaald bij investeringsmaatschappij 5square en bestaande investeerders. Het bedrijf gaat het geld gebruiken voor verdere uitbouw van het platform en toekomstige uitbreiding naar België, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië.

CloudSuite richt zich op de B2B markt. Met de cloudoplossing kunnen (internationale) groothandels, merkfabrikanten en complexe retailbedrijven hun e-commerce ‘toekomstbestendig’ maken. Zij kunnen hun producten via eigen online kanalen verkopen: aan inkopers, direct aan de consument en via online marktplaatsen. De software is ERP-onafhankelijk en integreert met grote betaalproviders,  e-mailmarketing- en chatsoftware.

Door de financiering krijgt het platform meer mogelijkheden. Het Product Information Management (PIM) zal nog gebruiksvriendelijker worden voor de productmanager, hetzelfde geldt voor het CMS voor de online marketeer en order management.

De stap naar het buitenland is belangrijk omdat klanten als FonQ en Pacombi Group in toenemende mate internationaal werken, aldus CEO Okko Huisman.

Bij het bedrijf werken inmiddels 25 mensen. Klanten zijn onder meer woonwinkel Goossens Wonen & Slapen, kantoorartikelengroothandel Quantore, card miniwallet Secrid, kinderkledingmerk nOeser en Paardekooper Verpakkingen (PACOMBI Group).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond