Deel dit artikel
-

Colruyt gaat klantenservice centraliseren

Colruyt Group, de grote supermarktketen actief in België, Frankrijk en Luxemburg, sluit een pact met Interactive Intelligence, leverancier van software en clouddiensten op het gebied van engagement.

Colruyt gaat de interne en externe klantcontacten centraliseren en de basis voor dit project vormt CIC, het Customer Interaction Center. Het communicatieplatform van Interactive Intelligence moeten de bestaande versplinterde omgeving van helpdesk en klantcontact vervangen.

‘Straks weten we nog beter wat klanten ons vertellen en zullen we ook zeker onze interne processen, dienstverlening en efficiëntie verder aanscherpen,’ zegt Geert Boel, Division Manager Colruyt en leider van dit project.

Naar verwachting zullen een kleine driehonderd werknemers met het nieuwe systeem gaan werken. Zowel telefonie en e-mail zal via CIC worden verwerkt, op termijn zal daar waarschijnlijk ook webchat aan worden toegevoegd. Ook komt er een koppeling met OTB, het open source ticketsysteem, dat al in gebruik is bij Colruyt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond