Deel dit artikel
-

Consumentenbond tikt Online.nl op de vingers

De Consumentenbond heeft honderden klachten gekregen over provider Online.nl. De klachten variëren van geen verbinding tot een slecht bereikbare klantenservice en van traag internet tot een onjuiste rekening.

De Consumentenbond heeft Online.nl om uitleg verzocht en gevraagd welke stappen het bedrijf gaat nemen om de klachtenstroom in te dammen. Om consumenten met problemen te helpen, heeft de Consumentenbond een stappenplan en voorbeeldbrieven op zijn website gezet.

Online.nl erkent dat er problemen zijn geweest met de levering en de bereikbaarheid van de klantenservice. De provider zei eind november maatregelen te hebben genomen en de meeste problemen inmiddels opgelost te hebben. Maar de Consumentenbond zag na deze verklaring van Online.nl toch weer een stijging van het aantal klachten op Klachtenkompas.nl.

Het consumentenprogramma Radar besteedt ook aandacht aan de problemen bij Online.nl.

Deel dit bericht

2 Reacties

Wil

Helaas maar waar: ze beweren VDSL te kunnen leveren in Amsterdam Oud-West maar dan blijkt de afstand tot de centrale te groot te zijn en dus komen ze niet boven ADSL 15Mbit i.p.v. de gestelde 30Mbit verbinding. Bij een klacht zeggen ze doodleuk:”maar het is toch tijdelijk goedkoper?” Ja, het eerste jaar wel en het tweede jaar niet! Maar de snelheid is niet wat je wou. Geen wonder dat de meeste mensen in Amsterdam (waar nog steeds nauwelijks fiber ligt!) dan maar UPC nemen. Als ik bij Online.nl zou werken zou ik omzien naar een ander bedrijf want een boze klant stapt na het contract gegarandeerd over en dus is Online.nl een “zinkend schip”.

Rens

Aanmelden bij Online.nl kan eenvoudig online. Opzeggen kan absoluut NIET online, alleen schriftelijk. Niet alleen is dat paradoxaal, volgens mij is dat zelfs tegen de wet want dat moet toch via hetzelfde kanaal kunnen? Wie weet daar meer van?
Daar kwam ik achter toen ik een vriend probeerde te helpen met opzeggen.
Maar dat zegt mij al genoeg over hun klantenservice. Vermijden die club.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond