Deel dit artikel
-

Crowdfunding Keezel (zakelijke WiFi) groot succes

Ambulante ondernemers krijgen binnen beschikking over een apparaatje dat ze overal superbeveiligde internettoegang geeft. Het bedrijf Keezel kan zijn elegant ontworpen Keezel gaan laten fabriceren nu de crowdfundingcampagne rond is.

De campagne haalde in totaal rond de 340.000 euro op bij fans en mensen die met hun portemonnee beloven de Keezel te gaan gebruiken. Bedenkers Aike Müller en Friso Schmid hoopten initieel 60.000 euro te kunnen ophalen. Hun vinding raakt echter duidelijk een snaar.

Meer dan 1.500 mensen uit zestig landen leggen geld in om de productie op gang te helpen. Het streven is om de eerste Keezels in december uit te leveren.

De ondernemers staan op het punt een contract te sluiten met de eerste VPN-provider. Immers, VPN-verbindingen vormen de kern van het functioneren van het apparaat.

De Keezel (Keezel.co) is een kastje waarmee de gebruiker veilig het internet op kan. In café’s, bij bedrijven, op stations of luchthavens of andere openbare gelegenheden zoekt de Keezel naar beschikbaar internetsignaal, WiFi. Zodra hij die gevonden heeft, maakt hij verbinding met internet en zet een beveiligde tunnel op naar een VPN-provider. Die zorgt ervoor dat de gebruiker veilig en virtueel in het land naar keuze online kan. De Keezel zendt zelf een beveiligd WiFi-signaal uit naar de apparaten van zijn eigenaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond