Deel dit artikel
-

Deeleconomie ter discussie bij Emerce eTravel

AirBnB, Roomlr en Home Exchange, geen van deze namen is ons onbekend. Samen staan zij voor de relatief nieuwe deeleconomie en hebben zij nu al een verandering teweeggebracht in de reisbranche. Wie zijn die nieuwe spelers in de reismarkt en hoe veranderen zij het online reisklimaat? Daarover gaat het komende donderdag bij Emerce eTravel in Amsterdam.

Op het podium staan donderdag enkele nieuwe deeleconomie bedrijven. Bas Lemmens vertelt bijvoorbeeld over Roomlr, een wereldwijde zoekmachine voor elk type vakantiehuis of appartement.

Bas werkte voor Booking.com, eBookers.com, Isango.com, Easytobook.com en Redigo.ru. Roomlr werkt samen met een groot aantal partners, waaronder Belvilla en Housetrip.

Corinne Nieman vertegenwoordigt HomeExchange in Nederland en België, het platform voor huizenruil. HomeExchange.com brengt gelijkgestemde reizigers samen, helpt hen om overal heen te kunnen reizen, als lokale inwoners te leven en gratis te verblijven.

John Meulemans is medeoprichter van creative digital agency 3sixtyfive. Hij adviseert merken als V&D, Lotto, Inholland en Nintendo over hun digitale strategie en ontwikkelt hun social marketing programma’s. John was initiatiefnemer van de Taskforce Social binnen het Interactive Advertising Bureau (IAB).

Emerce eTravel vindt donderdag 11 juni plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond