Deel dit artikel
-

DHL opent winkel in centrum Den Haag

DHL heeft aan het Noordeinde 94 in Den Haag een tweede exclusieve winkel geopend. In deze Shipping Spot kunnen particulieren, bedrijven en winkeliers terecht voor hun pakketzendingen en verzendadvies.

De officiële opening vond vrijdag plaats in het bijzijn van naburige winkeliers, galeriehouders en Boudewijn Revis, wethouder Binnenstad van de gemeente Den Haag.

Op ruim 1.500 andere plaatsen in het land heeft DHL al Parcelshops, ondergebracht bij andere winkels. De winkel aan het Noordeinde volgt na de succesvolle lancering van de eerste exclusieve DHL-winkel aan de van Baerlestraat in de Museumbuurt van Amsterdam.

In de DHL Shipping Spot kunnen pakketten en documenten worden verzonden, zowel internationaal als nationaal en wat betreft snelheid zowel standaard als per expres. Ook kunnen er retouren naar aanleiding van online aankopen worden aangeboden en kan de winkel dienen als ophaalpunt voor zendingen. Daarnaast geven specialisten advies over douaneverplichtingen en zijn er verpakkingsmaterialen verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond