Deel dit artikel
-

DigitasLBi start strategische samenwerking met Amsterdam Creative Industries Network

DigitasLBi is een strategische samenwerking aangegaan met het Amsterdam Creative Industries Network. Initiatiefnemers van Amsterdam Creative Industries Network zijn de drie grootste HBO-instellingen op het gebied van de creatieve industrie en ICT-sector: de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Inholland.

Het Amsterdam Creative Industries Network biedt labs waarin studenten en onderzoekers van hogescholen samen met industriepartners als DigitasLBi werken aan het creatief inzetten van nieuwe technologie.

De samenwerking is gestart door het real-time marketing concept BrandLIVE integraal beschikbaar te stellen voor Amsterdamse HBO onderzoekers en studenten. BrandLIVE is een real-time marketing ‘cockpit’; een kamer vol schermen waarin content gecreëerd en gedistribueerd wordt met de snelheid van een nieuwsredactie.

Studenten en onderzoekers werken vanuit labs aan maatschappelijke vraagstukken met een grote relevantie voor de industrie, zoals DigitasLBi en andere partners. Door de inzet van de BrandLIVE kunnen zij nu theoretische kennis direct toepassen in een praktijkomgeving, zeggen de initiatiefnemers.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond