Deel dit artikel
-

Doe mee aan de ‘Emerce E-commerce 10′

In juni publiceert Emerce weer de e-commerce toplijst met de meest innovatieve e-commerce professionals van eigen bodem. Wie mag er volgens jou niet op ontbreken? Beslis mee en laat je stem horen.

[Ga direct naar de online enquête]

Momenteel is de redactie bezig met het samenstellen van de longlist van de ‘Emerce E-commerce 10’. Hierbij gaat het om personen die het e-commercevak in het afgelopen jaar vooruit hebben gebracht door de grenzen ervan op te zoeken dan wel de online business nieuwe impulsen te geven. Van vernieuwende webshops tot grensverleggende e-commerceconcepten.

In dat kader vernemen we graag wie er volgens jou absoluut dit jaar niet mag of mogen ontbreken.

Deelnemen is heel eenvoudig. Via deze link naar de online enquête kan je zelf namen aandragen (graag met korte toelichting), dan wel gebruikmaken van een van onze suggesties.

De lijst is slechts een topje van de longlist, maar kan handig zijn als je zelf niet 1-2-3 een naam te binnenschiet. Op basis van alle binnengekomen reacties en suggesties zal de redactie een shortlist maken, waarop vervolgens medio begin april weer gestemd kan worden.

De definitieve toplijst wordt bekendgemaakt tijdens het E-commerce Live!-event op 2 juni aanstaande. Meer aandacht voor de ‘E-commerce 10’ in het juninummer van Emerce magazine dat op vrijdag 19 juni verschijnt. De lijst komt te zijner tijd ook online te staan op emerce.nl.

Let op: deze online enquête sluit op 18 maart om 12.00 uur!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond