Deel dit artikel
-

Duizenden jongeren krijgen eigen co-working space

De 7.500 jonge ontwikkelaars en startende ondernemers die zijn aangesloten bij Young Creators hebben sinds vrijdag in B. Amsterdam een eigen co-working space.

De ruimte wordt vermoedelijk meer gebruikt om te netwerken en aan nieuwe ideeen te werken dan sec aan projecten, denkt Robert van Hoesel. Hij stond aan de wieg van de community Young Creators, die nu een eigen vaste plek heeft.

“We hebben al een paar keer een soort pop-up co-working space gehouden voor jonge ondernemers en programmeurs die business bouwen. Dat waren mooie dagen waar veel werd genetwerkt. Erg inspirerend. Nu hebben we in B. Amsterdam – ‘het oude IBM-gebouw’ – 32 plekken die je los kunt huren (15 euro p/d) of kunnen abonneren op een x-aantal dagen per maand.

Het gebouw in het zuidwesten van Amsterdam moet zich aantrekkelijk tonen voor de Young Creators vanwege de evenementen die er moeten gaan plaatsvinden. Aangezien er meer techbedrijven zitten, Startupbootcamp is er gevestigd, verwacht Van Hoesel dat die aanzuigende werking er komt.

“Sinds eind vorige week hebben we ook een module op de site waar iedereen zelf een event kan organiseren. Wij zorgen dan voor zaken als catering. Iedereen in de community helpt een ander vreselijk graag. Er blijft geen vraag onbeantwoord.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond