Deel dit artikel
-

Ook de Dyson 360 Eye klopt en zuigt

Dat Dyson zich op stofzuigerrobots zou gaan storten, was zonder veel fantasie te voorspellen. Maar het heeft wel even geduurd voordat hij er was. De Dyson 360 Eye is nu dan eindelijk in Japan te koop.

Dyson heeft 16 jaar gewerkt aan de 360 Eye. Dat heeft 47 miljoen dollar aan onderzoek- en ontwikkelingskosten gekost. Het product dankt zijn naam aan de 360 graden camera waarmee hij de ruimte verkent. Verder beschikt hij over rupsbanden waarmee hij met gemak over verschillende oppervlakken kan rijden. Dyson 360 Eye zou sterker zijn dan alle andere robotstofzuigers en hij scheidt stof en vuil helemaal automatisch.

De stofzuiger komt uiteraard met een app, waarop je het complete parcours van de robot kunt aflezen. Gebruikers het schoonmaakschema instellen en aanpassen via Android of iOS.

De Japanners hebben dus de primeur, maar moeten omgerekend wel iets van 1150 dollar betalen. Ex BTW. In Nederland is de robot nog niet te koop, maar je kunt al wel een formulier invullen. De verwachting is dat hij in het voorjaar gaat verschijnen voor 999 euro.

Deel dit bericht

2 Reacties

Rusty

Is hij echt te koop? Al sinds eind 2014 doet dit verhaal (nu dan in het Nederlands vertaald) de ronde. Maar een test of een review is er nooit gekomen.
Maw… een scam, denk ik zo langzaam.

Rusty

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond