Deel dit artikel
-

eDay 2012: Nederlands grootste onbekende videoblogger

Welke Nederlandse videoblogger heeft zo’n groot bereik dat ze de Beurs van Berlage uitverkoopt met haar eigen event. En op Google+ een Hangout deed waar in no time duizend meiden zaten? Mascha Feoktistova vertelt op eDay haar verhaal.

Feoktistova is een van die personen die in haar fangroep immens populair is, maar daarbuiten een grote onbekende. Op haar site Beautygloss.nl deelt ze haar kennis en recensies over beautyartikelen voor haar en gezicht en andere lichaamsverzorging. Veel ervaringen legt ze vast op YouTube, wat haar bereik alleen meer vergrootte.

Haar site heeft zeventig- à tachtigduizend unieke bezoekers. Per dag. Na een kleine twee jaar gepassioneerd vertellen, besloot ze van haar hobby haar werk te maken en Beautygloss als bedrijf voort te zetten. Een logisch vervolg daarop was de opening van haar eigen webshop ByBG.nl.

Afgelopen voorjaar werd pas echt duidelijk hoe intens de beleving en hoe groot de impact van Mascha’s site is. Ze organiseerde een feestje in Amsterdam. Er kwam 1500 meiden naar de Beurs van Berlage:

Op donderdag 25 oktober is Mascha Feoktistova tijdens Emerce eDay een van de leden in een vooraanstaand panel over videobloggen. EDay vindt ook dit jaar weer plaats in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Deel dit bericht

1 Reactie

Jochem Vroom

De mooiste soort business die er is: iemand die van haar passie haar werk maakt. En daarbij nog waanzinnig succesvol ook.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond