Deel dit artikel
-

Emerce eFulfillment: logistiek belangrijker dan marketing

Jacco Oosterhof, directeur van Wijnvoordeel, legt komend najaar tijdens Emerce eFulfillment uit waarom logistiek vooropstaat en niet marketing. Hij behandelt het hele logistieke proces van inkoop tot warehousing en last mile en zal tevens zijn licht laten schijnen op de nieuwste trends zoals onder andere same-day delivery en Sunday delivery.

Wijnvoordeel is marktleider in Nederland en België en staat zowel in de TwinkleTop100 als in de BeCommerce100 en ontving de afgelopen jaren diverse publieksprijzen zoals de Thuiswinkel Award en de Becommerce Award.

Andere sprekers zijn onder meer Niels Agatz, universitair docent bij de vakgroep Technology & Operations Management aan de Rotterdam School of Management, Tom Steffens, projectleider Internetlogistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen, en Léon Molenberg, sinds 2006 senior beleidsadviseur en jurist bij Thuiswinkel.org.

eFulfillment wordt gehouden op dinsdag 13 oktober in Mediaplaza (Jaarbeurs) Utrecht en is een intitiatief van Emerce, Marqit Logistiek en Jaarbeurs.

Emerce leden profiteren van 100 euro. korting. Registreer nu alvast uw toegangskaart voor eFulfillment 2015.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond