Deel dit artikel
-

Eric Schmidt (Alphabet) spreker op Startup Fest Europe

Topman Eric Schmidt van Googles moederbedrijf Alphabet spreekt op Start Up Fest Europe op 24 mei in Amsterdam. Hij deelt die dag het podium met onder meer Travis Kalanick (Uber) en Tim Cook (Apple).

Niet eerder stonden er in Nederland zulke grote topfiguren uit de online businesswereld op een podium. Zij zijn er ter gelegenheid van de opening van het Startup Fest Europe, de festivalweek van 24 tot 28 mei. Verspreid over heel Nederland vinden er in die periode grote bijeenkomsten plaats over technologie en online business.

De openingsdag die de online giganten van de wereld bij elkaar brengt wordt georganiseerd door Emerce.

Andere sprekers die dag zijn premier Rutte, Neelie Kroes, Nathan Blecharczyk (Airbnb), Gillian Tans (Booking.com), Reshma Sohoni (Seedcamp) en Pieter van der Does van Adyen.

Daarnaast is er een gemêleerd gezelschap internationale venturecapitalists aanwezig en vindt er die donderdag bijvoorbeeld een groot Energy Fest plaats. Er zijn in totaal 28 events in veertien steden.

Een ander groot, meerdaags event tijdens Startup Fest Europe is Campus Party. Daarbij komen duizenden studenten uit Nederland en buitenland bij elkaar, in Utrecht, om samen inspirerende sprekers te horen, aan hackathons deel te nemen en samen onbekend of ontluikend digitaal terrein te verkennen.

Foto: LeWeb (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond