Deel dit artikel
-

Erik de Zwart naar TMG

Erik de Zwart verlaat Radio Veronica en gaat bij TMG aan de slag met de ontwikkeling van videoformats.

TMG maakte zojuist bekend dat een nieuw zwaargewicht in huis heeft om zijn digitale video-initiatieven vorm te geven. In Erik de Zwart krijgt de uitgever een zakelijk creatief in huis. De mediaman is afkomstig van Radio Veronica, waar hij stationdirector was.

“Twee jaar geleden ben ik gevraagd om Radio Veronica weer op de juiste koers te krijgen, die klus zit erop en dus nu is het weer tijd voor een volgende fase. De nieuwe vorm van televisie zorgt ervoor dat je altijd kunt kijken naar iets dat jou interesseert, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Om hier mijn creativiteit in te stoppen vind ik wéér een mooie uitdaging”, zegt hij in een geschreven commentaar.

De carrièremove kan niet echt als een overstap worden gezien. Radio Veronica valt sinds kort onder dezelfde bedrijvengroep als Sky Radio (van TMG), Radio 538 en Slam! De radiofusie zorgde ervoor dat Talpa voor 77 procent eigenaar is en Telegraaf Media Groep 23 procent.

De Zwart staat voornamelijk bekend als radioman. TMG brengt hem in verband met videoplatform ‘Telegraaf VNDG’, dat in het eerste kwartaal van 2017 live moet gaan.

Deel dit bericht

2 Reacties

Evert

24 uur per dag en 7 dagen per week? Ja, internet heet dat.
Die vent heeft ook overal verstand van.

Marcel Broek

Gezien de kennis en ervaring van Erik de Zwart vind ik dit een uitstekende ontwikkeling bij TMG. Proficiat!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond