Deel dit artikel
-

Eyefi Cloud nu ook in Nederland beschikbaar

Eyefi Cloud, de cloudservice die fungeert als een verlengstuk van de Eyefi Mobi Wifi SD-kaart, is nu ook beschikbaar in Nederland. Eerder dit jaar werd de dienst geïntroduceerd in Japan en de VS.

Door de nieuwe Eyefi mobiele app te downloaden (iOS of Android), kan de gebruiker zich gelijk aanmelden voor een gratis proefperiode van drie maanden. Hierna kan men een lidmaatschap aangaan voor 44,95 euro per jaar.

Alle foto’s die je opslaat met Eyefi Mobi worden op alle apparaten waarop je een Eyefi app installeert (computer/tablet/smartphone) met elkaar gesynchroniseerd. Het origineel blijft altijd op de server van Eyefi staan (dit kunnen zelfs RAW-foto’s zijn). Ook video die is opgenomen op een Eyefi Mobi kan worden opgeslagen in de clouddienst, alleen zal dit wegens batterij- en dataverbruik niet automatisch gebeuren.

De totale opslag op de server is onbeperkt en elke gebruiker kan zoveel Eyefi Mobi-kaartjes aanmelden als hij wil. Het gaat hier overigens om een privé-clouddienst, waarbij je alleen foto’s kunt delen als je zelf aangeeft wie bepaalde foto’s mag zien en een uitnodiging per email verstuurd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond