Deel dit artikel
-

Facebook en Flipboard komen met eigen Windows 8 apps

Facebook en Flipboard komen met eigen apps voor Windows 8. Dat maakte topman Steve Ballmer vanavond bekend op Microsofts Build-conferentie in San Francisco. Nog onduidelijk is wanneer de apps beschikbaar komen.

Als verwacht toonde Microsoft vanavond aan ontwikkelaars een testversie van Windows 8.1. Die is gratis voor bestaande gebruikers van Windows. Belangrijkste verandering is de terugkeer van de startknop. Via de rechtermuisknop kan daarmee ook de pc worden uitgezet. Multitasken wordt iets makkelijker.

Volgens Steve Ballmer zal Windows software voortaan veel sneller worden ontwikkeld, mede op basis van feedback van gebruikers. Tussen Windows-versie zat tot nu toe ongeveer drie jaar, servicepacks niet meegerekend.

ING heeft vandaag in elk geval de Mobiel Bankieren-app voor Windows gelanceerd. De app is geschikt voor de Windows Phone 7  en 8 en Windows 8. Klanten kunnen op hun telefoon, laptop, desktop of tablet snel het actuele saldo bekijken en geld overmaken van en naar hun betaal- en spaarrekening. De app is speciaal ontworpen voor Windows en heeft dan ook de herkenbare look en feel van het platform.

De FAQ voor Windows 8.1 is hier te vinden.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond