Deel dit artikel
-

Facebook onthult plannen voor Nederland

Facebook geeft volgende week meer openheid van zaken over de plannen die het sociale netwerk heeft voor de Benelux. Ook de ambities van Facebook in Nederland zullen aan bod komen.

(meer…)

Deel dit bericht

8 Reacties

Frederique

De kop van dit artikel is misleidend. Ik verwachtte iets te lezen over die plannen, maar die zijn dus nog steeds niet bekend. Beter was geweest: Binnenkort openheid Facebookplannen in Nederland, of Facebook maakt snel plannen bekend voor Nederland. Of iets dergelijks.

Marciano

It’s all about the clicks Frederique!

Jannemiek - Emerce

@frederique

Het was een beetje schipperen tussen een korte kop en wel een tijdsaanduiding als ‘binnenkort’ of ‘volgende week’ in de kop op te nemen. In dit geval koos ik er voor om de kop kort te houden, omdat ik de lead meteen duidelijk wordt gemaakt wanneer er openheid over zaken wordt gegeven.

Leon

@jannemiek
Ondanks je verklaring erbij zit het niet lekker dus ben maar blij met die hoge klik rate van vandaag.
Als dit zo door gaat zal je klik rate zakken als de nikkei index op maandag

Corine de Wildt

Ik zou vrijdag doen: “Meer bekend over de plannen van Feesboek. Na het weekend openheid van zaken.” En dan maandag of dinsdag dezelfde kop maar dan ‘Na het weekend’ vervangen door “Morgen”. Fijn achter die lak-aan-privacy-hebbende arrogante kop van MZ aanlopen allemaal. Ik heb 2 accounts aangemaakt een jaar geleden, ben dus lid, maar ik doe er niets mee. En zal dat ook niet doen. Halveer het aantal gebruikers dus maar.

Jannemiek - Emerce

@Leon,

Het gaat me dus niet om hoge klikrates op een artikel als deze. Dat kan je uit mijn uitleg halen. Dat jij vindt dat ik er dan blij mee moet zijn, dat zal ik dan maar voor lief aannemen.

@Corine Dat is niet het plan.

Jeroen

Het is maar een titel. Nu weten we allemaal dat we volgende week nieuwe info kunnen verwachten. Geniet van de dag, het leven is te kostbaar om je hier druk over te kunnen maken.

Victor

Gelukkig staan ze allebei op LinkedIn

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond