Deel dit artikel
-

Fadello op weg naar miljoenste verwerkt pakket

Een jaar geleden handelde logistiekbedrijf Fadello nog enkele orders per dag af. Nu koerst het op het miljoenste pakket voor het einde van 2016. Volgend jaar worden vermoedelijk de eerste grote stappen in het buitenland gezet.

Dat zegt commercieel directeur Martijn Berkhout in een vraaggesprek met Ecommerce News.

Het bedrijf ging in het najaar van 2014 van start met een systeem voor same-day-delivery voor retailers. Vanuit hun webshop konden ze met Fadello aanbieden om orders nog op dezelfde dag aan te bieden bij klanten in de buurt. In het voorjaar van 2015 deed Berkhout ‘enkele orders per dag’.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

In het najaar van 2015 begon het bedrijf uit Amersfoort met omnichannel shipment en ging landelijk werken. Dat zorgde voor de groeiversnelling die er nog dit jaar toe leidt dat het jonge bedrijf de miljoenste order zal verwerken voor webshops die same- maar ook next-day-deliveries doen.

Berkhout zegt tegen Ecommerce News dat hij dit jaar zijn dienst wil gaan aanbieden in België. Andere landen in de regio moeten in de loop van 2017 volgen. Dat wil hij realiseren middels samenwerkingen met pick-uppartners en koeriers.

Foto: Erik (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond