Deel dit artikel
-

Floris Ketel naar directie eFocus

De strategisch directeur van Mirabeau, Floris Ketel, verlaat het bedrijf na een betrekking van elf jaar. Hij wordt creatief directeur bij eFocus uit Utrecht.

eFocus trekt Ketel aan om zijn ‘creatieve propositie’ in omvang en kwaliteit te laten groeien, zo legt directeur Arnoud Martens uit. Ketel op zijn beurt wil het bureau helpen groeien.

In een verklaring zegt hij: “De open en ondernemende kant van eFocus sprak mij zeer aan. Een mooi en sterk klantportfolio waar op creatiegebied kansen liggen. Voor mij zijn dat onderdelen die belangrijk zijn in het bouwen en versterken van de creatieve kant van eFocus. Op diverse vakgebieden zie ik mogelijkheden om de dienstverlening van eFocus naar een hoger plan te tillen”.

Over zijn vertrek bij Mirabeau zegt hij niets in dat bericht.

eFocus is een organisatie met honderdzestig medewerkers verdeeld over vier locaties: Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en sinds afgelopen voorjaar ook in Eindhoven.

Internetbureaus hebben te kampen met groeiende concurrentie omdat hun werk op steeds strategischer niveau wordt ingeroepen. Dan komen ze ook specialistische adviesbedrijven als Accenture en Deloitte tegen.

Deel dit bericht

3 Reacties

Frees

Hahaha Floris jongeeh
wat doe je nu
Das niet erg geloofwaardig kerel heulen met de vijand

oioioi

van Deurzen

In een verklaring zegt hij: “De open en ondernemende kant van eFocus sprak mij zeer aan. Een mooi en sterk klantportfolio waar op creatiegebied kansen liggen.”

HAHAHAHA

In een verklating zegt hij dus eigenlijk: Mirabeau is gesloten en niet ondernemend genoeg voor mij. Ze hebben een klantportfolio dat me niet sterk genoeg is en eigenlijk zie ik geen kansen meer voor mezelf aldaar.

insider

T is geen geheim dat Floris de snelheid niet bij kon houden binnen Mirabeau.
In een groeiende markt is het eenvoudig afsluiten. Succes na succes ;)Klopt dan wordt er niet afgerekend, gemiste offerte, net geen goede pitch, mockup niet op orde, hup naar de volgende.

Maar nu de competitie wat heftiger wordt, betere bureaus/kleinere/goedkopere/lean-oplossing. En de consolidatie fase in zicht is, moet er gewerkt worden en laat Floris t al enkele jaren liggen.

Bij TamTam en ISM eCompany hebben ze integer als ze zijn nee gezegd tegen Floris
Floris 2e baan, succes met je proeftijd

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond