Deel dit artikel
-

FonQ vernieuwt showroom Utrecht

FonQ heeft in Utrecht zijn Inspiratie Showroom vernieuwd. Daarmee wil het webwarenhuis naar eigen zeggen meer autoriteit claimen op het gebied van interieur en design.

Waar voorheen de showroom van fonQ voornamelijk fungeerde ten behoeve van serviceverlening, legt het webwarenhuis nu de nadruk op beleving en inspiratie. Naast het fysieke punt voor het ophalen en retourneren van bestellingen, biedt fonQ hier nu ook fysieke inspiratie voor haar klanten. Op een oppervlakte van 650 vierkante meter zijn diverse stijlstudio’s gecreëerd, waarin een selectie van het assortiment van ruim 40.000 producten is gepresenteerd.

Samen met interieurontwerper Paul Noordijk is een concept uitgedacht waarbij producten centraal staan. Qua kleur is een gradiënt in de fonQ-blauwe kleur aangebracht wat de ruimte extra perspectief geeft. De verbouwing is overgelaten aan Brandwacht en Meijer; een decor- en interieurbouwbedrijf dat onder andere het decor van de musical Soldaat van Oranje en het interieur van diverse horecaconcepten en warenhuizen heeft verzorgd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond