Deel dit artikel
-

Fysieke winkel voor twaalf specialistische webwinkels

The Online Retail Company start volgend voorjaar een nieuw winkelconcept in Hoogezand. Producten van twaalf specialistische webshops op het gebied van wonen, tuinieren en lifestyle krijgen hier een eigen winkeleiland op duizend vierkant meter winkelvloer.   

Lennart Gouman en Harold Begeman beschikken over een loods in Kolham die vol staat met producten – van zwembaden en toebehoren tot petroleumkachels. ‘Wat we zien, is dat er een groep mensen is die zich online oriënteert op aankopen, maar graag in een fysieke winkel hun aankoop bekijkt, voelt en advies vraagt aan een specialist. Deze groep mensen bedienen wij straks in de nieuwe winkel in Hoogezand.’

De huidige kleine winkel van zo’n 100 vierkante meter wordt uitgebreid. Logistiek, winkel en voorraad komen in hetzelfde pand, zodat bezoekers bij hun bezoek aankopen gelijk kunnen meenemen.

Gouman en Begeman zijn ooit gestart met een webwinkel voor bestrijdingsmiddelen in 2007. Daarna volgde een webwinkel voor tuinartikelen en één voor zwembadartikelen. Inmiddels zijn daar nog negen gespecialiseerde webshops bijgekomen. De omzet zou enkele miljoenen bedragen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond