Deel dit artikel
-

Geen beursgang voor Travix (CheapTickets, Vliegwinkel)

Er komt geen beursgang voor reisorganisatie Travix, bekend van merken als CheapTickets en Vliegwinkel. Dat meldt het Financieele Dagblad (FD) vanochtend.

‘Wij hebben de beurs niet meer nodig voor onze expansie’, zegt topman John Mangelaars in een interview. Het bedrijf kiest voor een gefaseerde groeistrategie en wil financieel wendbaar zijn om overnames te kunnen doen in de online reisbranche.

Travix, onderdeel van reisconglomeraat BCD van de Nederlandse miljardair John Fentener van Vlissingen, kondigde twee jaar geleden een beursgang aan.

Cheaptickets.nl (vluchten) en Booking.com (hotels) gaan op internet nauw samenwerken in voordelige vliegvakanties. Ook is het kortinglabel GowithMax aangekondigd, dat vaste klanten kortingen geeft op reizen, restaurants, theaters, sauna’s, kleding en koffers.

Deel dit bericht

2 Reacties

Arjen

1 tussenzin uit dit nieuwsbericht lijkt mij wel zo nieuwswaardig dat het een eigen artikel verdiend: “Cheaptickets.nl (vluchten) en Booking.com (hotels) gaan op internet nauw samenwerken in voordelige vliegvakanties”

Jan Libbenga (Redactie Emerce)

Bijzonderheden worden later vandaag bekend gemaakt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond