Deel dit artikel
-

‘Geen Champions League op Ziggo Sport’

De nieuwe zender Ziggo Sport die dit najaar wordt uitgerold kan geen wedstrijden van de Champions League uitzenden via een open sportkanaal. De rechten daarvoor liggen exclusief bij SBS Nederland, zo laat deze omroep weten.

Sport1 heeft alleen de rechten voor betaaltelevisie. De wedstrijden voor de Champions League kunnen dus alleen ‘achter de decoder’ worden aangeboden.

Formeel hebben Ziggo en Sport1 nog niet gereageerd op het uitlekte nieuws dat de zender dit najaar aan alle abonnees gratis wordt aangeboden. En dus is ook niet duidelijk wat er precies wordt uitgezonden.

Bij de Telegraaf vraagt Marcel Frost zich af of Ziggo wel een volwaardige zender kan vullen met de huidige rechtenpakketten van Sport1. De Spaanse voetbalcompetitie draait vooral rond het weekeinde en ook het aantal Formule 1-races is beperkt. Bovendien zijn die races al te zien bij diverse buitenlandse zenders.

Deel dit bericht

1 Reactie

Dennis

Maar t is alleen voor ziggo abonnees. Dus eigenlijk geen open kanaal, want andere abonnees kunnen dit niet ontvangen. Sbs kunnen ze overal ontvangen, ook bij bijvoorbeeld KPN. Ziggo sport niet…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond