Deel dit artikel
-

Genomineerden Dutch Search Awards bekend

Wehkamp en Bol.com behoren tot de partijen die kans maken op een Dutch Search Award in de categorie ‘Retailcampagne’ en in de categorie ‘Beste in-house team’. Dat maakte de jury van de Dutch Search Awards vandaag bekend met de presentatie van de shortlist.

In totaal zijn 58 agencies, consultants en merken genomineerd, verdeeld over 18 categorieën. Ook campagnes van agencies als Expand Online, iProspect en Blue Mango zijn in de running. De winnaars van de Dutch Search Awards worden op 24 november in B.Amsterdam bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking, gepresenteerd door Victoria Koblenko.

Naast awards per branche, type campagne en tools/software, worden deze avond ook awards uitgereikt voor Beste Agency van het Jaar en Beste Consultant van het Jaar.

De 24-koppige jury beoordeelde alle ingezonden cases op gebied van zoekmachinemarketing op de formulering van de strategie, de resultaten, budget en man-uren, creativiteit en onderscheidend vermogen, het gebruik van technologie, de koppeling van verschillende kanalen en de schaalbaarheid van de oplossing.

Volgens initiatiefnemer Tamer Saglambilek was de beoordeling niet gemakkelijk: “Voor sommige categorieën zijn meer nominaties dan voor anderen. Dit komt omdat we een minimale score als eis hadden voor een nominatie. Het kwam soms voor dat geen of slechts een enkele inzending in een categorie, voldeed aan die minimale score. Aan de andere kant zagen we dat het bij andere cases een nek-aan-nekrace was.”

Foto: Chris Lister (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

Sjoerd

24 (?!) koppige jury. Zo wordt het wel een erg wij-van-wc-eend gehalte awardshow.

Marco Schuurman

@Sjoerd, zit wat in 😉 Wij van Increase zijn dan ook extra trots 3x genomineerd te zijn zonder een collega of bekende in de jury!

Arnoud

Wij zijn ook erg blij om 4 x genomineerd te zijn, zonder een bekende in de jury te hebben! 🙂

Het “wij van wc eend” gehalte lijkt dus mee te vallen, maar we gaan het zien op 24 nov.

Patrick Lotte

Lijkt mij iig beter dan een 2 koppige jury….
Ben benieuwd hoeveel Bing Ads cases er tussen zitten 🙂 In ieder geval een super leuk initiatief!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond