Deel dit artikel
-

GoBoat.nl overgenomen door Wild Blue Media

GoBoat, een soort marktplaats om boten te huren en verhuren, is overgenomen door Wild Blue Media.

De kopende partij is onderdeel van Wildschut Verzekeringen, waar ook een bootverzekeraar deel van uitmaakt (DMW). Tot dezelfde groep behoort ook Blue7, dat sites exploiteert als Autodealers.nl, Autowereld.nl en AutoXchange.

Robin Doezie verkoopt het bedrijf dat vorig jaar met een compagnon begon bij gebrek aan tijd. Zijn partner gaat op reis en Doezie zelf is in dienst getreden bij TravelBird als marketeer.

“Er waren meerdere geïnteresseerden, maar zij waren de beste partij. GoBoat.nl blijft bestaan in zijn huidige vorm. Zij hebben zowel de nautische als online kennis in huis om de site tot een succes te maken.”

Dat dat erin zit, merkt de jonge ondernemer aan de statistieken. “Sinds de lente is het, zonder al te veel tijd en moeite, gigantisch hard gegroeid. We hadden zonder inspanning makkelijk kunnen verdubbelen. De aanmeldingen en reserveringen stromen binnen.”

GoBoat.nl was bij de lancering de eerste in zijn soort. Sinds dat moment zijn er verscheidene vergelijkbare concepten onder andere namen op de markt gekomen.

Foto: E. Dronkert (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Liane

Is Doezie nog single?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond