Deel dit artikel
-

Google Glass een dag verkrijgbaar

Google start dinsdag met de verkoop van de Google Glass, maar wie er een wil hebben moet snel zijn. Amerikanen hebben een dag tijd om er een te bestellen.

De verkoop begint om 9 uur ET (Eastern Time) en nog steeds moet 1500 dollar voor het apparaat worden neergeteld, hetzelfde bedrag dat early adopters of Explorers hebben betaald. Dat waren nog hoofdzakelijk ontwikkelaars, maar nu wordt voorzichtig de deur opengezet voor reguliere gebruikers.

In totaal zijn er nu 10.000 exemplaren van de slimme bril in omloop. Hoeveel exemplaren Google dit keer achter de hand heeft is niet bekend, maar het bedrijf laat weten dat de voorraden beperkt zijn. De slimme bril die wordt uitgeleverd ondersteunt lenzen op sterkte. Bestellen buiten de VS is niet mogelijk.

Verwacht wordt dat Google Glass later dit jaar definitief verkrijgbaar zal zijn.

Deel dit bericht

1 Reactie

Goertz

Zonder exacte cijfers te kennen kan ik uit ervaring melden dat dit een nogal papieren verhaal is. De Glass is prima buiten de USA te krijgen, ik heb er al tientallen geleverd (en lever ze nog steeds). En dat de Glass schaars zou zijn vindt ik ook een sterk verhaal, ik heb ze in ieder leverbare kleur in 3 dagen in huis. Zoals je op jullie eigen site kunt lezen moet je de indruk van schaarste wekken om de verkoop te stimuleren 😉 Ik vind het een geslaagde manier om je ontwikkelkosten zo snel mogelijk terug te verdienen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond