Deel dit artikel
-

Grote hoeveelheid reisdomeinnamen geveild

Domeinmatch.nl gaat een grote hoeveelheid reisdomeinnamen veilen, waaronder Ibiza.nl, Engeland.nl, Weg.nl, Rusland.nl, Schotland.nl, Kreta.nl, Mallorca.nl, Suriname.be, Portugal.nl en Tenerife.nl. In totaal gaan 250 namen weg.

Jaarlijks gaan er in Nederland en België miljarden euro’s om in het online boeken van vakanties, vliegtickets, hotels en reizen. De domeinnamen die worden geveild sluiten volgens Domeinmatch.nl ‘perfect aan op wat de consument zoekt’.

Alle domeinnamen in de veilinglijst worden los geveild. Potentiële kopers hebben de mogelijkheid om dagenlang biedingen uit te brengen.

De waarde van de te veilen domeinnamen varieert van honderd euro tot aan vele duizenden euro’s per stuk. Een van de kostbaarste domeinnamen in de veiling is Ibiza.nl, met een schattingsprijs van 25.000 tot 49.999 euro.

De complete veilinglijst is hier te bekijken.

Deel dit bericht

3 Reacties

Jan Aarsman

Altijd leuk zo’n terugkerende advertorial

Wim

Jammer dat Emerce zich verlaagd met dit soort berichten, maar ze krijgen er vast goed voor betaald! Bedrijven die domeinen opkopen en verkopen zou verboden moeten worden.

Jan Libbenga (Emerce)

Wim, je eerste aanname is al niet juist, maar de tweede ook niet. Het gaat bij dit soort veilingen niet over bedrijven die domeinnamen opkomen, maar in veel gevallen om domeinnamen die niet meer actief zijn. En dus is een veiling daarvan wel degelijk relevante informatie voor sitehouders, in dit geval uit de reisindustrie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond