Deel dit artikel
-

Groupon-concurrent Livingsocial zoekt Nederlands personeel

De Amerikaanse Groupon-concurrent Livingsocial zoekt sales-medewerkers in Nederland. Voor de juiste match looft het een beloning van 500 euro uit. Dit komt bijna een half jaar nadat het bedrijf bekend maakte de markt op te willen in Nederland. (meer…)

Deel dit bericht

6 Reacties

kortingen

Flinke kortingen moeten natuurlijk goed gepromoot worden en social media leent zich daar goed voor, maar er zijn maar een paar sociale media kanalen waar men echt naar elkaar luistert.

Sander Berg

Die beloning staat er al vele maanden op. Via http://www.webkoop.nl kreeg ik daarvan al heel lang geleden een mailing.

Pieter

Ondanks dat toch een interessant artikel, het zou interessant zijn als Emerce eens met een camera langs gaat bij dergelijke partijen.

Richard

Groupon,Groupdeal,LivingSocial,is de NL markt niet een beetje te klein voor 3 van zulke exact dezelfde groupbuying concepten? Los van het feit dat mijn inziens deze concepten meer een hype blijken te zijn dan iets blijvend. Wij Nederlanders zijn inderdaad dol op korting,maar op voorhand een aanbieding moeten “kopen” is iets waar onze volksaard en cultuur minder voor openstaat dan bv Engeland en de VS. Dit werd ook onderbouwd in een Europees onderzoek naar de marktpenetratie van Groupon in de diverse landen en hierin scoorde NL fors minder dan de andere landen waar Groupon actief is. Iets wat extra opvallend is aangezien wij gemiddeld wel het meest actief zijn online.

Het principe van een exclusieve,locally based, aanbieding heeft absoluut wel kans van slagen voor de langere termijn in ons land, maar denk toch dat een essentieel onderdeel van het concept zal moeten wijzigen,bedenk zelf maar welke..

Jan

LivingSocial is niet zo social als het zich voor doet.
De werknemer wordt door valse info van Living Social Amsterdam aangenomen. Dit is niet de eerste keer dat Michael Hagens dit uitvoerd.
Zo was er een facature Nationaal manager die na een solicitatie intern vergeven was volgens Michael Hagens.
Maar er is geen Nationaal manager te bekennen.
Liegen en bedriegen. Wat een beleid. Inmiddels zijn er al
meerdere werknemers de deur uitgelopen na confrontatie
met Michael Hagens i.v.m verkoop.

Tygo

Inderdaad, eigenlijk zijn alleen Facebook en Twitter hier écht geschikt voor.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond