Deel dit artikel
-

Half miljoen euro voor HR platform Talmundo

Het Nederlandse Talmundo heeft zich verzekerd van groeifinanciering voor zijn online HR platform, dat al langer ingezet wordt bij grote multinationals als ASML, KPMG en BNP Fortis Paribas. Er is een half miljoen euro opgehaald bij TIIN TechFund 3 van TIIN Capital.

Talmundo begon in 2012 met het op maat maken van HR-apps. Stijn de Groef, CEO en medeoprichter, realiseerde zich dat jongere generaties verwend zijn met eenvoudig te navigeren technologie. Zodra ze echter gaan werken bij een grote multinational krijgen ze alsnog te maken met onhandige HR-softwaresystemen die al jarenlang gebruikt worden.

Vanaf het moment dat een medewerker zijn of haar arbeidsovereenkomst getekend heeft, zorgt de introductie-app van Talmundo voor een positieve ervaring die gericht is op het geven van inzicht in hoe het reilt en zeilt bij het bedrijf. De app stroomlijnt administratieve taken, zodat medewerkers niet langer stapels papierwerk hoeven in te vullen voor loonadministratie, IT en andere afdelingen.

Talmundo besteedt de nieuwe investering voor het uitbreiden van de app, het toevoegen van nieuwe ontwikkelaars en marketing.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond