Deel dit artikel
-

Harmen Visscher naar Catawiki

Harmen Visscher verlaat Traffic4u en treedt in dienst als Manager Online Marketing bij Catawiki, een zowel in Nederland als in het buitenland zeer populaire online veilingsite voor unieke objecten, dat de laatste maanden een enorme groei doormaakt.

Onlangs vierde Visscher zijn tienjarig dienstverband bij Traffic4u in Groningen en zou er naar eigen zeggen minstens zo lang nog kunnen doorgaan. Niettemin had de ‘klantkant’, ook zijn interesse gekregen en ziet hij de stap naar Catawiki als een unieke kans.

“Ik zal als manager van het online marketingteam en als lid van het managementteam Catawiki gaan helpen de internationale groeiambities waar te maken. Catawiki is een van de mooiste parels onder de startups die Nederland rijk is en heeft nog zeer veel potentie”, laat hij in een bericht aan Emerce weten.

Catawiki (archief) is in 2008 opgericht door René Schoenmakers en compagnon Marco Jansen. In eerste instantie was de site vooral een wiki-achtige omgeving waar verzamelaars objecten konden (helpen) omschrijven en desgewenst te koop aanbieden. In de loop van 2011 kwam daar een veilingcomponent bij waar professionele veilingmeesters bij werden betrokken voor de waarderingen van de aangeboden objecten.

Het bedrijf uit Assen ontwikkelde zich dermate vooruitstrevend dat Accel Partners in september vorig meedeed in een financieringsronde van tien miljoen euro. De internationale venture capitalist deed tot dat moment geen deals in Nederland.

Visscher is bezig zijn werk als Performance Marketing Director over te dragen aan Sander Koning. Hij verlaat het Groningse marketingbureau in mei.

Foto: linspiration01 (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond