Deel dit artikel
-

Honderdste app in App Store van SEOshop

MyDigitalSales is de honderdste plug-in die in de appstore van SEOshop werd opgenomen. App-bouwers melden zich steeds vaker bij het e-commerceplatform, waardoor een verdubbeling in dit jaar nog mogelijk is.

De nummer honderd die in de downnloadwinkel werd opgenomen is een app die het mogelijk maakt om via SEOshop ook louter digitale producten te verkopen. Afgelopen kwartaal alleen werden er twintig nieuwe plug-ins in de appstore opgenomen. Webwinkeliers kunnen hiermee eenvoudig en snel nieuwe functionaliteiten aan hun shop toevoegen.

De appstore is nu goed twee jaar oud. Joost Brugmans is de eindverantwoordelijke voor de flexibele laag op het Nederlandse e-commerceplatform. De populairste categorieën zijn volgens hem: Marketing- en multichanneltools voor recensies, loyaltyprogramma’s, marketplace connectors om je producten door te zetten naar bijvoorbeeld bol.com of Amazon en koppelingen naar e-mailmarketingsoftware. Daarnaast zie je veel boekhoud- en ERP-koppelingen en apps voor conversietools.

Voor apps in de categorie Personalisatie en Cross-border E-commerce verwacht hij komende kwartalen stijgende interesse.

Het succes van de app-benadering van SEOshop zit volgens Brugmans in de flexibiliteit die zijn gebruikers biedt. “Het is de vraag wanneer je besluit iets op maat te laten maken of een kant en klare, flexibele oplossing gebruikt.” Met name het segment onder de grootste webwinkels is gebaat bij de tweede benadering.

Foto: ishawalia (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond