Deel dit artikel
-

Hyves start downloadpagina voor bewaren gegevens

Vandaag start het sociale netwerk Hyves een laatste campagne om zoveel mogelijk gebruikers in staat te stellen hun gegevens te downloaden. Daarnaast kunnen (oud-)gebruikers terugblikken op hun eigen Hyves hoogtepunten. De campagne loopt tot en met 29 november.

Er staat nog steeds meer dan 1 Petabyte aan digitale gegevens van gebruikers op de servers van Hyves. Dit komt vooral door het feit dat er nog miljoenen geregistreerde profielpagina’s zijn. Een klein deel daarvan komt uit het buitenland. Zo hebben nog meer dan 260.000 Peruanen de beschikking over een Hyves-account.

Vanaf vandaag tot en met 29 november kunnen gebruikers een aanvraag doen voor het downloaden van hun gegevens, zo laat de TMG dochter weten. Het gaat daarbij om foto’s, video’s, www’s en blogs. Hiervoor is Hyves een speciale downloadpagina gestart. De verwachting is dat het platform tot het einde van het jaar bezig is om alle verzoeken te verwerken.

Hyves kondigde 31 oktober aan dat het per 2 december zal transformeren in een online gameplatform. Dit is het gevolg van het veranderende gebruik van het platform in de afgelopen jaren. Vanaf 2 december kunnen alleen actieve Hyvesgamers nog blijven inloggen met een Hyves-account. Zodoende blijft de spelstatus (voortgang en credits) behouden.

Deel dit bericht

4 Reacties

Aart

Is er ook een link van?

Maarten

webmaster rondomtrom

ik beheer een pagina. ik vraag me af of ik de foto’s van die pagina ook veilig kan stellen…(+/- 1700 foto’s)…

jenniw

wil de acc behouden

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond