Deel dit artikel
-

IKEA lanceert app en gratis WiFi

IKEA lanceert een nieuwe mobiele website en bijbehorende app. Klanten kunnen bovendien in alle vestigingen gebruikmaken van gratis WiFi. Dat heeft IKEA Nederland zojuist bekendgemaakt.

Het gebruik van smartphones en tablets blijft toenemen. Een groot deel van het totale verkeer naar IKEA.nl komt zelfs al van mobiele apparaten. ‘We spelen in op deze trend door de verrijking van verschillende applicaties en diensten. Zo hebben we al een app gelanceerd waarmee je met een smartphone of tablet de nieuwe catalogus tot leven kunt brengen en toegang krijgt tot extra inspiratie’, zegt Nico de Jong, Marketing Manager IKEA Nederland.

De introductie van gratis WiFi in de vestigingen en de mobiele website en bijbehorende app is volgens De Jong een logische stap. ‘We willen onze klanten voor, tijdens en na hun winkelbezoek nog meer inspiratie en service bieden.’

Het menu van de app is overzichtelijk ingericht. Zo is het mogelijk om producten te vinden, de voorraad per vestiging te controleren en boodschappenlijstjes te maken. Op het lijstje zien klanten meteen hoeveel stuks van het artikel nog op voorraad zijn en waar zij het product in het zelfbedieningsmagazijn kan vinden. Daarnaast zijn er handige plattegronden van alle vestigingen beschikbaar.

De IKEA-app is beschikbaar voor iOS en Android en gratis te downloaden op IKEA.nl, in de App Store of Google Play.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond