Deel dit artikel
-

Onbeperkt bellen KPN fors duurder

KPN gaat onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand vanaf volgende maand fors duurder maken. Van 10 euro nu naar 15 euro bij DSL. Daar staat tegenover dat abonnees voortaan ook onbeperkt naar mobiele nummers kunnen bellen.

De afgelopen jaren is het aantal mobiele telefoons in Nederland flink gegroeid. Inmiddels zijn er meer mobiele telefoonnummers dan inwoners van Nederland. Klanten met een vaste telefoon geven aan dat zij weinig gebruikmaken van de mogelijkheid om te bellen van vaste naar mobiele nummers, omdat zij denken dat het duur is. Vandaar KPN de tarieven voor het belverkeer aanpast.

Het gaat om BelOnbeperktbundels (Extra dienst voor InternetPlusBellen en Glasvezel pakketten) en BelVrij abonnementen (Thuisbellen, de analoge lijn).

De overige abonnementen blijven ongewijzigd, evenals de losse prijs per minuut en het starttarief per gesprek buiten deze bundels om. Er geldt een uniform tarief voor oproepen naar vaste en mobiele nummers bij InternetPlusBellen en BelVrij van 9 cent per minuut en er geldt een starttarief van 10 cent per gesprek.

KPN adviseert zijn klanten aan de hand van hun belgedrag over de maanden augustus tot en met oktober 2011 vrijblijvend over hun bundelkeuze. Of de maandelijkse factuur daadwerkelijk duurder uit zal vallen of goedkoper wordt, en met hoeveel, is mede afhankelijk van het toekomstige belgedrag van klanten.

 

Deel dit bericht

1 Reactie

T. Berwers

Mooi initiatief. We gaan graag meedoen, maar wat bleek we doen al mee zonder daarover geïnformeerd te zijn. Jammer, gemiste kans van KPN. Nu moesten we n.a.v. de rekening (was 5 euro verhoogd) zoeken naar de reden en stuitte op de wijziging van de belvoorwaarden en hebben dus al een maand geen gebruik gemaakt van deze optie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond