Deel dit artikel
-

Interxion koppelt klanten aan Amazon Web Services en Microsoft Azure

Klanten van Interxion, de Europese leverancier van cloud- en datacenterdiensten, kunnen vanuit alle 37 datacenters voortaan private verbindingen tot stand brengen met Amazon Web Services en Microsoft Azure.

Die verbindingen worden verzorgd door netwerkpartners van Amazon Web Services Direct Connect en Microsoft Azure ExpressRoute, zoals Level 3, Verizon, AT&T, IX Reach en BT. Zij hebben stuk voor stuk point of presence in de datacenters van Interxion.

Zo huisvesten de datacenters in Amsterdam, Londen, Frankfurt, Parijs minimaal zes partners van Amazon Web Services Direct Connect en alle vier de netwerkpartners voor Microsoft Azure ExpressRoute.

Dergelijke ‘omleidingen’ bieden doorgaans een hogere beveiliging en betere prestaties in vergelijking met op internet gebaseerde verbindingen door lagere latency (vertraging) en hogere doorvoersnelheden.

Interxion is in 1998 opgericht met het Europese hoofdkantoor in Schiphol-Rijk. Interxion heeft zeven datacenters in de regio Amsterdam en een op het Hilversum Media Park.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond