Deel dit artikel
-

iOS 7 nu (moeizaam) beschikbaar

Apple heeft zojuist iOS 7 vrijgegeven voor iPhones en iPads, samen met een nieuwe versie van iTunes, waarin ook iTunes Radio is opgenomen. De Apple-servers lijken nu al overbelast.

Apple heeft vandaag iOS 7 beschikbaar gesteld voor alle iPhones, iPads en iPods vanaf de iPhone 4, iPad 2, iPad mini en de iPod touch vijfde generatie. Voor avonturiers waren de Golden Master-versies van de software al enkele dagen via torrentsites beschikbaar. Voor de nieuwste iPhones is er al gelijk een update 7.01.

De servers zijn nu al overbelast. Klokslag 19.00 uur begonnen gebruikers te downloaden, met foutmeldingen of extreem lange downloadtijden als gevolg. De meeste Nederlandse gebruikers krijgen de software niet fatsoenlijk binnen.

De nieuwe iTunessoftware is noodzakelijk om gegevens tussen Macs of Pc’s te synchroniseren, tenzij er gebruik wordt gemaakt van iCloud. De meegeleverde iTunes Radio werkt niet in de Benelux. Wel is Genius Shuffle beschikbaar, een functie die nummers selecteert die goed bij elkaar passen. Ook de Podcast mogelijkheden zijn uitgebreid.

Veel bedrijven hebben de afgelopen uren al nieuwe versies van hun software uitgebracht, waaronder Evernote, Albert Heijn (Appie), Yahoo (Weer), Vimeo en Flipboard.

Zie ook: Hands-on iOS7.

Deel dit bericht

1 Reactie

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond