Deel dit artikel
-

‘iPhone 5 en iPad Mini in september’

Volgens de website iMore lanceert Apple al op 12 september zijn nieuwe iPhone. Het toestel zou vanaf 21 september verkrijgbaar moeten zijn. iMore zegt zich te baseren op ‘betrouwbare bronnen’.

Tegelijkertijd zou ook de iPad Mini en een nieuwe iPod Nano worden gelanceerd en zou iOS 6 – vorige maand nog gepresenteerd op WWDC 2012 – beschikbaar moeten komen.

Vorig jaar bracht Apple in oktober zijn nieuwe iPhone uit, maar door de vele geruchten zou de verkoop van de bestaande modellen haperen, waardoor Apple volgens onbevestigde berichten eerder met nieuwe producten komt. Chief Financial Officer Peter Oppenheimer gaf bij de toelichting op de kwartaalcijfers toe dat speculatie over nieuwe modellen invloed heeft op de verkoop.

Over de iPhone 5 en de iPad Mini gaan nu al maanden geruchten. De Mini wordt een kleinere variant van de huidige iPad, naar verluidt met een 7-inch scherm. De iPhone 5 zou een 4-inch scherm krijgen, een kleinere dockaansluiting en een nano-SIM.

Vandaag werd bekend dat Microsoft zijn (eerste) tablet Surface tegelijk uitbrengt met Windows 8 op 26 oktober.

Inmiddels verschijnen de eerste uitgelekte foto’s van onderdelen van de iPhone 5.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Steve

Op ons blog is de leverdatum van de iPhone 5 bekend gemaakt. Uitgelekt is dat de iPhone in oktober in Nederland verschijnt. Check het artikel op koopiphone5.nl.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond