Deel dit artikel
-

Jamie Oliver in zee met HelloFresh

Jamie Oliver verbindt zich, in commerciële zin, aan HelloFresh. De Engelse populaire kok gaat recepten leveren voor in de wekelijkse versdozen in zes landen.

Ook in Nederland gaan de tienduizenden actieve abonnees vanaf januari 2016 recepten van Jamie Oliver in de HelloFresh Box vinden. Iedere week een. Die recepten zijn op zich niet wezenlijk anders dan klanten normaal zouden maken.

De deal is er vooral een waarbij HelloFresh internationaal een bekend gezicht aan zich bindt. In ruil daarvoor wordt onder meer per verkochte box die verkocht donatie gedaan aan de Jamie Oliver Food Foundation.

Het ligt voor de hand, dat de Engelsman ook zal optreden in reclames van HelloFresh, maar daarover doet het bedrijf geen uitspraken. “De regels voor samenwerking met Jamie Oliver zijn strikt. We mogen volgende maand pas meer details geven”, die onder meer ingaan op hoe de kok zijn recepten zal verspreiden in Nederland, Duitsland, Engeland, België, Amerika en Oostenrijk.

HelloFresh bereidt zich in Nederland voor op sterkere groei, zo blijkt uit een oproepje op LinkedIn van Beneluxbaas Maartje Frederiks. Ze is op zoek naar tien- à twintigduizend vierkante meter opslagruimte in Noord- of Zuid-Holland.

Foto: maxcosworth (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Richard

“Die recepten zijn op zich niet wezenlijk anders dan klanten normaal zouden maken.”

Ja goed verkoopargument. Zal Jamie leuk vinden om te horen.

fransje

“Die recepten zijn op zich niet wezenlijk anders dan klanten normaal zouden maken.”

Ja goed verkoopargument. Zal Jamie leuk vinden om te horen.
PRECIES

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond