Deel dit artikel
-

Joost van Gaal nieuwe directeur Kleertjes.com

Baby- en kinderkledingsite Kleertjes.com heeft vanaf volgende maand een nieuwe algemeen directeur in de persoon van Joost van Gaal.

Van Gaal volgt directeur en oprichter Claudia Willemsen op. Zij was eerder al teruggetreden naar de rol van creatief directeur. Haar functie werd afgelopen maanden waargenomen door Charles van Ditshuizen, die toetreedt tot de Raad van Commissarissen.

De afgelopen jaren was Van Gaal verantwoordelijk voor Marketing & Sales bij Pentascope. Internationale ervaring heeft de nieuwe directeur van Kleertjes.com opgedaan bij Hulsink Direct Marketing (HDM) en bij ClientLogic. Als managing director heeft hij bij deze organisaties een fulfilment en customer contact operatie geleid.

Willemsen verkocht in de zomer van 2010 de meerderheid van haar aandelen aan Comnaar Investments en Mentha Capital. De drie partijen hebben nu ieder eenderde van het eigendom. Hoeveel geld met de zomerse transactie was gemoeid is niet bekend gemaakt. In 2009 boekte het bedrijf een omzet van 10,6 miljoen euro.

Van Gaal zegt de huidige koers van het bedrijf Doetinchem voort te zetten.

Foto: carbonnyc (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond