Deel dit artikel
-

Joris van Oers wordt CEO BT Benelux

Joris van Oers, de voormalige CEO van De Telefooongids, is benoemd tot CEO van BT Benelux. Hij zal Edwin Hageman vervangen, die het telecombedrijf verlaat voor Microsoft.

Van Oers begon zijn carrière bij KPN, waar hij tot 2009 een aantal senior managementposities bekleedde. In zijn meest recente rol bij KPN was hij als managing director van de corporate solutions-divisie verantwoordelijk voor ICT-integratie en outsourcingprojecten. Ook Sympac, op dat moment onderdeel van de internationale mobiele divisie van KPN, viel onder zijn verantwoordelijkheden.

Van Oers komt van De Telefoongids Holding BV. Dat is de Nederlandse tak van European Directories, waar hij ook deel uitmaakte van de executive committee. European Directories SA (EDSA) is een local search- en leadgeneratiebedrijf met activiteiten in zes Europese landen.

BT, oftewel British Telecom, richt zich in Nederland vooral op netwerkgebaseerde IT-diensten. De Benelux is een belangrijke regio voor het bedrijf. Veel grote multinationals zijn er gevestigd en een groot deel van ’s werelds toonaangevende bedrijven is actief in de regio.

BT beheert meer dan 5700 km glasvezelnetwerk in Nederland en elfhonderd kilometer backbone glasvezel in België. Het heeft ook een Network Operations Centre in Amsterdam en bezit zowel dual-datacenter capaciteit in Nederland als datacentercapaciteit in België.

Deel dit bericht

2 Reacties

Len

Van harte gefeliciteerd Joris.

Willem Luuk Nijdam

Joris, van harte gefeliciteerd !!! Groet WL

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond